Neem nu contact op en start vandaag nog! Bel +31 (0) 55 200 01 09 of mail naar info@castorsoftware.nl

Voorraadbeheer

Goed voorraadbeheer is een belangrijke bedrijfsfunctie. Sinds de Coronacrisis kampen veel bedrijven met leveringsproblemen vanwege voorraadtekorten. Herkent u dit? Dan is het belangrijk om zicht te houden op uw backorder situatie.

Om uw klanten altijd ‘ja’ te kunnen verkopen en om uw werkplaats draaiende te houden, helpt Castor Software uw voorraden op het gewenste peil te houden. Daarbij overtollige voorraad voorkomend, om afschrijving en incourantheid te vermijden.

Castor Software houdt uw voorraadstanden nauwkeurig bij door alle verkopen, verzendingen, afgiftes, correcties en telresultaten direct te verwerken. Middels min-max voorraadinstellingen genereert Castor Software automatisch de juiste besteladviezen. Deze kunt u omzetten in een bestelling en direct verzenden naar uw leverancier via een bestelkoppeling of e-mail.   

Leverancierskoppelingen

Veel motorzaken bestellen vanuit de webshop of online catalogus van leveranciers. Dit gaat veelal gepaard met overtypen van bestellingen in het eigen systeem, òf bestellingen, ontvangsten en factuurcontrole vinden volledig buiten het systeem om plaats. 
Het eerste geeft dubbel werk en kans op fouten. Het tweede leidt tot gebrek aan inzicht en goede controle. 

Castor Software zorgt ervoor dat uw eigen systeem overal van op de hoogte is en leidend in het bestelproces is, zonder dat u er veel omkijken of werk aan heeft. Middels cataloguskoppelingen houdt het systeem uw artikelgegevens actueel. En middels bestelkoppelingen kunt u digitaal bestellen bij uw leveranciers. 

Afhankelijk van de mogelijkheden van uw leveranciers, voorzien de Castor koppelingen ook in het aansturen van directe leveringen, orderbevestigingen, digitale pakbonnen en digitale facturen.

belangrijke kenmerken

motorzaken magazine

De missie van Castor Software BV is klanten hoogwaardige, innovatieve automatiseringsoplossingen te leveren die zich kunnen meten met de laatste marktstandaarden vanuit een compacte en slagvaardige organisatie, waarbij wij onszelf hoge normen van kwaliteit, integriteit en werkomstandigheden opleggen.

In het MotorZaken magazine vertellen o.a. Ronald ten Kate en Luc van Gerven over hun bevindingen m.b.t. Castor Software.

Scroll naar top