Neem nu contact op en start vandaag nog! Bel +31 (0) 55 200 01 09 of mail naar info@castorsoftware.nl

Wie zijn we?

Castor Software een relatief jonge speler op het gebied van bedrijfssoftware voor motorbedrijven in Nederland en België. Wij bouwen voort op de rijke basis die is gelegd door Bever Software, marktleider in de sectoren landbouw-, mechanisatie, tuin- en parktechniek, (intern) transport en bouw- en grondverzetmachines. Er zijn overeenkomsten tussen deze sectoren en de motorbranche, maar er zijn ook belangrijke verschillen. De software is uitgebreid naar de specifieke eisen en eigenschappen van de motorbranche.

Ons team is servicegericht en staat altijd voor u klaar. Maak kennis met ons team:

  • Henri Pruim, Corné van Delen en Erik-Jan Wiltink verzorgen de implementatie en geven u graag advies op maat.
  • Met al uw vragen kunt u terecht bij onze helpdeskmedewerker Ineke de Graaf.
  • Bram Pieterse heeft de leiding over marketingzaken en vormt samen met Henri Pruim de directie.

Klaar voor de toekomst

Castor Software werkt qua productontwikkeling nauw samen met Bever Software. De software wordt continu doorontwikkeld door zo’n 20 engineers. Hierdoor zijn we in staat om motorbedrijven een toekomstbestendige totaaloplossing te bieden, waarmee bedrijven kunnen groeien en ontwikkelen.

Castor Software heeft als missie om uw motorbedrijf te ondersteunen in het optimaliseren van de bedrijfsvoering ten behoeve van continuïteit, groei, efficiency en winstgevendheid. 

Hiervoor leveren we applicaties en diensten die helpen met een goede klantenservice, gestroomlijnde en efficiënte bedrijfsprocessen, geautomatiseerde gegevensuitwisseling en optimale informatievoorziening. 

 

Kernwaarden van Castor Software

motorzaken magazine

De missie van Castor Software BV is klanten hoogwaardige, innovatieve automatiseringsoplossingen te leveren die zich kunnen meten met de laatste marktstandaarden vanuit een compacte en slagvaardige organisatie, waarbij wij onszelf hoge normen van kwaliteit, integriteit en werkomstandigheden opleggen.

In de eerste editie van MotorZaken magazine leest u de bevindingen van Ronald ten Kate en Luc van Gerven over Castor Software.

Scroll naar top